Köpvillkor

Klockspecialen

Företagsadress:

Trollskogsgatan 15
44146 Alingsås 

Org.nr:

8507025578

Läs mer om våra köpvillkor här

Allmänna villkor

Kunduppgifterna ska vara korrekta och alla obligatoriska fält ifyllda. Du får enbart handla i ditt eget namn. Försäljning sker enligt konsumentköplagen (SFS 1990:932), köplagen (SFS 1990:931) samt distansavtaltypen (200:274). Du hittar mer information hos Konsumentverket.

Frakt

Frakt är alltid gratis.

Leveransvillkor

Vi skickar varorna nästkommande vardag efter beställd order. Leveransen tar mellan 2-14 dagar. Vissa produkter har vi i lager, de skickas inom 24 timmar under vardagar. Medan andra produkter tar vi hem på beställning och de kan ta upp till 3 vardagar extra. Vissa produkter kan ta ännu längre tid, för de skickas direkt från tillverkaren.

Service och Garanti

Garanti omfattar fabrikations- och materialfel och gäller själva varan.

Skador orsakade av felaktig användning, försummelse, otillräcklig skötsel och underhåll, montering eller ändring av ytterligare produkter är undantagna från garantin.

Ångerrätt

Du har enligt gällande lag rätt att ångra ditt köp inom 14 kalenderdagar från det att du tagit emot varan. Ångerrätten regleras i Distans- och hemförsäljningtypen. Du hittar mer information hos Konsumentverket. Varan ska returneras oanvänd och oskadad i originalförpackning. Bifoga också följesedel och kvitto. Du står för returfrakten och eventuella transportskador. Ofullständigt frankerade paket och paket skickade mot postförskott löser vi inte ut.

Fyll i och skicka in denna ångerblankett:

hämta blankett här i pdf

Finns även att hämta som word-doc här:

hämta blankett här i word

Reklamationsrätt

På samtliga produkter har du lagstadgad reklamationsrätt i 3 år efter det att du har tagit emot varan.
Vi garanterar att de varor du beställt är felfria vid leveransen. Skulle du få en defekt eller fellevererad vara ska du kontakta support så snart som möjligt, dock senast inom 14 dagar om varan är skadad vid leverans. Vi står självklart för frakten vid felleveranser samt reklamationer.

Reservation

Vi reserverar oss mot felaktigheter i prislista och innehåll på webbsidan.

Orderbekräftelse

När vi mottagit din beställning skickar vi dig snarast en bekräftelse via e-post med information om din beställning. Ta för vana att alltid kontrollera din orderbekräftelse så att allt ser OK ut, skulle det vara något du undrar över så kontakta vår kundtjänst omedelbart. Det är bra om du sparar order- bekräftelsen för att ha till hands vid eventuella kontakter med kundtjänst, när du kontaktar oss är det bra om du har kundnr/ordernr antecknat. Vill du annullera eller ändra något i din order så ber vi dig att höra av dig till vår kundtjänst så snart som möjligt. Då våra leveranser sker så fort som vi hinner så är det dessvärre inte alltid så att vi har möjligt att ändra i ordern, men vi kollar gärna på det åt dig!

Personuppgifttypen
Dina personuppgifter skyddas av personuppgifttypen. Denna lag bygger på EU-direktiv från 1995 och avser att öka skyddet för privatpersoners personliga integritet med hänsyn till det ökade antalet register och sammanställningar som lagras elektroniskt.

Enligt personuppgifttypen måste vi be dig samtycka till att vi behandlar uppgifter om dig. Alla personuppgifter som du lämnar till oss eller som vi får ta del av när du anmäler dig för köp eller besöker vår hemsida kommer att behandlas av Edgewood i egenskap av personuppgiftsansvarig.

Informationen kommer att användas i syfte att vi vid köp ska kunna fullgöra våra åtaganden gentemot dig. I detta syfte har vi också behov av att kunna föra över dessa uppgifter till våra samarbetspartners. Informationen som samlas för att kunden ska kunna genomföra ett köp används endast för detta ändamål och kommer inte att spridas till någon utomstående, förutom i samband med att din beställning behandlas.

Leveransadress och leveransvillkor är information som endast vår fraktpartner och våra leverantörer får ta del av. I praktiken innebär det att alltså denna typ av information ligger utanför vår direkta kontroll. Du har alltid möjlighet att ta del av de personuppgifter som finns registrerade om dig. Om de är felaktiga, ofullständiga eller irrelevanta får du ändra uppgifterna samt även välja att ta bort dem.