Maserati-klocka
– 6 stilrena modeller

Maserati är ett märke som kännetecknas av lyx och otrolig ingenjörskonst. I cirka 100 år har det italienska märket försett världen med lyxbilar. Vad många inte vet är att de också gör Maserati-klockor. Deras klockor är gjorda i ”Maserati workshop” och klockorna är inspirerade av deras bilmodellers detaljarbete. Inget lämnas åt slumpen på en Maserati-klocka.

1. Maserati Sfida (Svart/Stål)

Vi börjar med att lyfta fram en av de mest klassiska färgkombinationerna en klocka kan ha. En svart urtavlan mot en silverlänk andas elegans och lägg därpå till Maserati-loggan. Klockan håller stilen år efter år och har alla funktioner du behöver, som självlysande visare och 24h-visning

Fördelar med Maserati Sfida

2. Maserati Sfida (All black)

Svart går alltid hem för den som vill ha stilrena accessoarer. Denna färgkombination fokuserar på stilrenhet och ger ett enhetligt intryck. Urtavlan har snygga detaljer som bryter av det svarta på ett elegant sätt. Självklart är även länken svart för att fullborda ”all-black”-utseendet.

Fördelar med Maserati Sfida

Hitta bästa priset

Uret

3. Maserati Sfida (Blå/Guld)

För dig som söker efter en guldfärgad klocka är en mörkblå urtavla ett elegant val. Just denna färgkombination går väldigt bra ihop och intrycket blir inte sämre direkt av en läcker Maserati-logga och text. Denna klocka är för dig som söker efter det lilla extra. Klockan har tåligt mineralglas.

Fördelar med Maserati Sfida

Hitta bästa priset

Uret

4. Maserati Sfida (Svart/Gummi)

Här har vi en riktigt diskret klockmodell som ändå drar till sin blickar. Svart/silver är en färgkombination för dig som söker efter nedtonad lyx. Gummibandet bidrar till ett lite mer ledigt intryck än stållänken. Denna klocka passar perfekt till vardags, men är också snygg till kavaj/kostym.

Fördelar med Maserati Sfida

5. Maserati Sfida (Svart/Rosé)

För dig som inte kan välja mellan silver- och guldfärgad länk är detta ett kanonalternativ. Här får du det bästa av två världar. Den svarta urtavlan passar väldigt bra ihop med länken. Här får du tidlös elegans, men med en alldeles egen twist. Detta är något för dig som vill ha en lyxig känsla.

Fördelar med Maserati Sfida

Hitta bästa priset

Uret

6. Maserati Sfida (Svart/Gummi)

Med detta batteridrivna urverk får du ”lite av varje”. Bandet i gummi, urtavlan i svart och detaljerna i borstat stål bidrar till ett riktigt smakfullt helhetsintryck. Gummibandet bidrar till en avslappnat intryck, som snabbt bryts av de guld/silverfärgade detaljerna. Helheten går ihop väldigt fint.

Fördelar med Maserati Sfida