Orient Ray II (2) &
andra stiliga modeller

Japanska klockmärket Orient är ett populär klocktillverkare och deras Orient II-modell har charmat både inbitna klockfantaster och personer som vill ha en solid ingångsklocka. Alla som testat deras klockor lyfter fram byggkvaliteten och att den är prisvärd. Orient gör välbyggda klockor med tystgående verk – kolla in  Orient Ray II-modell och andra bästsäljare.

1. Orient Ray II Svart/Stål

Den Orient II-modell som säljer bäst är den svarta urtavlan mot den silvriga länken. Inte undra på det. Svart/silver är en av de mest klassiska färgkombinationerna när det kommer till klockor. Armbandet i polerat stål ger ett elegant och tidlöst intryck som funkar i alla sammanhang.

Fördelar med Orient Ray (Svart/Silver)

2. Orient Ray 2 Blue (Blå/Stål)

Blå urtavla mot silvrig länk har gått hem i årtionden. Färgkombinationen passar alla outfits och är en allround trotjänare. Modellen har självlysande markeringar och visare samt datumangivelse (veckodag och datum). En modell som lockar både klocknördar och förstagångsköpare.

Fördelar med Orient Ray (Blå/Silver)

Hitta bästa priset

Uret

3. Orient Ray II (All black)

För den som vill njuta av det klassiska utseende Orient II-modellen har, men ändå vill sticka ut är ”all black”-modellen ett bra alternativ. Detta är en modell som drar till sig blickar trots sitt närmast kamouflerade utseende. Utstråla självsäkerhet och stilmedvetenhet med detta enhetliga ur.

Fördelar med Orient Ray (All black)

Hitta bästa priset

Zackrissonsur

4. Orient Mako II (Blå/Stål)

Dags att vidga vyerna i Orients sortiment. Mako II har ett klassiskt dykarutseende med en twist, nämligen färgkombination röd/blå/silver. Modellen har hyllats på klockforum världen över (”så mycket klocka, för så bra pris”). Många börjar sin klocksamling med en Mako II.

Fördelar med Orient Mako II

5. Orient Contemporary (Vit/Stål)

För dig som vill ha en elegant klocka som passar till uppklädd stil på jobbet såväl som till vardags är en vit urtavla med silverlänk ett perfekt val. Denna klocka funkar i alla lägen. För dig som vill ha en stilig och bra basklocka som även funkar till fest är denna klocka ett säkert kort.  

Fördelar med Orient Contemporary

6. Orient Chronograph (läderband)

Ett läderband bidrar till ett avslappnat intryck utan att tumma på elegansen. Detta bruna läderband funkar riktigt bra till vardags och jeans/chinos. Bandet ger ett lite mer ledig intryck än stållänken i vissa lägen. Samtidigt funkar klockan även till kavaj och mer uppklädda tillfällen.

Fördelar med Orient Chronograph

Hitta bästa priset

Uret